Houdt het koel met zonwering op maat

De zomer komt er weer aan. En hoewel het zonnetje heerlijk is en het ook echt meer dan welkom is, wordt het ook vaak te. Te warm, te fel. Binnen gaan zitten is een

optie met de gordijnen dicht. Maar vroeg of laat ontkomt u niet aan de warmte. Zo’n gordijn houdt dat niet tegen. Bovendien is het doodzonde om binnen te gaan zitten in een donkere kamer als de zon buiten haar best doet. Toch? Wilt u genieten van het zomerse weer en tegelijkertijd het ongemak ervan grotendeels buitensluiten? Ga dan voor zonwering op maat.

Zoals iedere persoon anders is, is ook ieder huis anders. De ligging ten opzichte van de zon is verschillend, de indeling, het aantal ramen, maar ook de grootte van die ramen en ook niet onbelangrijk: zitten er elektrapunten en waar dan. Ieder pand, of het nu een huis, een school of een ziekenhuis is, krijgt dus een zonneplan op maat. Bovendien heeft ieder mens vaak een andere wens.

Stel dat u veel zit te werken op een PC bij een raam en het felle licht zorgt voor slecht zicht. Dan heeft u liever een screen, markies of uitvalscherm dan een rolluik. Denk ook aan een klaslokaal. Screens liggen daar voor de hand. Deze moeten wel genoeg licht doorlaten zodat de info op het digibord goed zichtbaar is. In andere gevallen doen rolluiken heel goed dienst. Bijvoorbeeld bij een slaapkamer. Buiten in de tuin kan een terrasscherm fijn zijn, maar een overkapping voorzien van kantelbare  lamellen bijvoorbeeld biedt weer extra comfort. Ook bij regen.

Vroeger was er handbediende zonwering. Tegenwoordig kiezen de meesten echter voor elektrisch bedienbare zonwering al of niet voorzien van licht- en warmtesensoren die de zonwering op het juiste moment omhoog of omlaag laten gaan. De zonwering is te bedienen met een afstandsbediening of zelfs met een app op de telefoon. Gemak dient de mens. Met stroom en wifi komt u al een heel eind. Het is natuurlijk wel handig dat beide voorhanden zijn. Niet? Ook daar zijn (solar)oplossingen voor.

Zo ziet u maar weer: voor iedere situatie, elke persoon en ieder pand een andere oplossing. Zonwering op maat dus.

 

2019-05-20T14:24:58+00:00

Contact Info

DE HULST 19 5807 EW OOSTRUM LB NEDERLAND

Phone: +31478581486

Web: VERA