Rolluiken

Rolluiken 2018-09-26T07:17:34+00:00

Project Description

Veilige en duurzame rolluiken

Rolluiken moeten aan een hele reeks verwachtingen voldoen. Ze moeten beschutten tegen weer en wind, tegen zon, ze moeten lawaai en nieuwsgierige blikken buiten houden, ze moeten ons beschermen tegen inbrekers en bij voorkeur zijn ze ook compatibel met Smart-Home. Tot slot moeten ze ons nog eens helpen energie te besparen en onderhoudskosten te verlagen. Of u nu rolluiken nodig hebt voor uw nieuwbouw of om achteraf als voorzetrolluik te monteren, hier bent u aan het juiste adres. We vertellen u waarop u moet letten bij de keuze van een rolluik.

Wat is er zo bijzonder aan Vera rolluiken?

Energiebesparend tot en met

In de winter houden Vera rolluiken de warmte binnen, terwijl ze in de zomer voor koele ruimtes zorgen en uw leven wat aangenamer maken. Het warmteverlies ‘s-nachts kan tot wel 56% verlaagd kan worden. Aangezien aluminium rolluiken van heroal heel lang meegaan, voldoen ze aan alle criteria inzake duurzaam en energie-efficiënt bouwen.

Maximale flexibiliteit

Renovatie of nieuwbouw, dankzij het volledige kleurenpallet en verschillende oppervlaktestructuren passen heroal aluminium rolluiken bij elke gevel. Ze zijn verkrijgbaar in individuele maten en zijn compact op te rollen. Een eenvoudige inbouw en een aantrekkelijke look zijn het resultaat.

Veiligheid en welzijn

heroal rolluiken beschutten niet enkel tegen weer en wind, ze beschermen u ook tegen inbraken. Ze zijn verkrijgbaar in weerstandsklasse RC 3 . Dat maakt het nagenoeg onmogelijk voor inbrekers om onopgemerkt binnen te dringen. Dankzij de integratie in Smart Home kunnen de rolluiken ook gemakkelijk van overal worden bediend.

Onze professionals

TON ALDERS
TON ALDERS+31(0)478 581486
MARIJN KUSTERS
MARIJN KUSTERS+31(0)478 581486
MARK WEIJS
MARK WEIJS+31(0)478 581486

Meer dan 10.000 tevreden klanten hebben wij aan zonwering geholpen

Maak ook een vrijblijvende adviesafspraak bij u thuis voor onze mogelijkheden

Contact Info

DE HULST 19 5807 EW OOSTRUM LB NEDERLAND

Phone: +31478581486

Web: VERA