Skip to main content

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan onze spectaculaire Paasshow, een onmisbaar evenement voor iedereen die droomt van een prachtige tuin en een heerlijk buitenleven! Op zaterdag 30 maart en maandag 1 april openen wij met trots de deuren van onze showroom aan de Hulst 19 in Oostrum, waar we je verwelkomen tussen 10:00 en 16:00 uur.

Laat je betoveren door ons uitgebreide assortiment lamellendaken, overkappingen, screens en rolluiken die jouw buitenruimte transformeren tot een oase van comfort en stijl. Ons deskundige team staat klaar om je te inspireren en te adviseren bij het creëren van jouw ideale buitenleven. Of je nu op zoek bent naar een elegant lamellendak voor schaduwrijke ontspanning, een sfeervolle overkapping voor gezellige buitenactiviteiten, of praktische screens en rolluiken voor optimale privacy en bescherming, bij ons vind je alles wat je nodig hebt om van jouw tuin een waar paradijs te maken.

Tijdens onze Paasshow kun je niet alleen genieten van exclusieve aanbiedingen en speciale acties, maar maak je ook kans op leuke prijzen en verrassingen! Bovendien staat er een hapje en een drankje voor je klaar, zodat je in alle rust kunt genieten van deze bijzondere ervaring.

Dus, waar wacht je nog op? Kom langs en laat je inspireren door onze prachtige collectie en de warme sfeer van de lente. Breng je vrienden, familie en geliefden mee en maak van deze Paasshow een onvergetelijke belevenis. We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen tijdens onze Paasshow!